22feb2020

Werkochtend Landschapsbeheer Aa-dal

van 9:00 tot 13:00

We gaan aan de slag op één van onze werklocaties (Seldensate, Kasteel Heeswijk, Aa-dal). De werklocatie wordt voorafgaand aan de werkochtend via een app-bericht aan je bekendgemaakt.

Kom met de Fiets

Vrijwilligers worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen. Tussendoor is er tijd voor koffie en een kuukske (zorgt SLA voor). denk aan je eigen mok !

Veiligheid ook jouw zaak 

Veiligheid staat hoog in het vaandel van onze Stichting dus we hechten eraan dat alle vrijwilligers vooraf kennis nemen van de risico’s. Kijk op de site voor de laatste mededelingen op het gebied van veiligheid en vergeet je veiligheidsschoenen en werkhandschoenen niet. (Nieuwe vrijwilligers krijgen een setje werkhandschoenen uitgereikt.) 

Ben je nog geen vrijwilliger?

En heb je interesse om mee te doen? Dat kan. Bekijk snel onze vrijwilligerspagina voor meer info en om je aan te melden.

Er zijn 22 mensen die komen.

Aangemeld: Rob M, Det, Albert Zomers, Hans van Gameren, Nicolien, Joep Dingemans, Anja den Dekker, Saskia van Gils, Piet Wientjes, Fred v Hintum, Christel, Oscar, Bert subelack, Emma, Ton Smits, Marie-José , Emily English, Carla koffie, Leo frunt, Sharon tot de koffie, John, Ruud Sijstermans

Terug naar evenementenoverzicht